Kunststof Kozijnen

Verbouwen of een nieuw huis ontwerpen? Kies dan nu bewust voor extra wooncomfort met hoogwaardige kunststof kozijnen.De ontwikkeling in de kunststof kozijntechniek heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan en dat ziet u terug in de Schuco kozijnen. Design, comfort,veiligheid en duurzaamheid komen hier optimaal samen en zijn voor iedereen binnen handbereik. EKN Kunststof Techniek Enschede heeft een zeer tevreden klantenkring in heel Nederland.

 

Design 

Sterk design herkent u aan het tijdloze ontwerp en goed doordachte toepassingsmogelijkheden. Bij Schuco heeft u keuze uit vele designs en kleuren.
Bepaal uw eigen accenten om bijvoorbeeld de gehele gevel van uw woning tot een kleurrijk geheel maken.


Bespaar energie met Kunststof Kozijnen en Ramen

Energie besparen en energie winnen staat al sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij Schuco.
Met onze kunststof kozijnen, deuren en systemen kiest u voor optimale thermische isolatie en dus voor een besparing op uw energierekening.Genieten van techniek en vernuft

Elk onderdeel van uw kunststof kozijnen zijn met absolute precisie en in eigen hand ontworpen. Daarmee voldoen zij altijd aan de allerhoogste eisen.
Hierdoor zult u dagelijks het genot ervaren van het design, het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid die deze kunststof kozijnen met zich meebrengen.


Extra Wooncomfort

Wanneer uw kunststof kozijnen eenmaal geplaatst zijn, dan zult u aangenaamverrast zijn door het extra wooncomfort!
Denk hierbij aan de effectieve geluiddemping die kunststof kozijnen met zich meebrengen. Ook bij sterke wind behoord tocht tot het verleden.
Dankzij de optimale transparantie van het moderne isolatieglas geniet u van een optimale lichtinval.


Veiligheid

Uw huis moet een veilige plek voor u zijn. Daarom vindt u bij Schuco moderne sluittechnieken met passende materiaalconstructies die optimaal weerstand bieden tegen inbraakpogingen.
Met onze kwalitatief hoogwaardige kozijnen, deuren en systemen kiest u bewust voor een veilig huis die voorzien zijn van een politie keurmerk. Door deze kenmerken kunt u bij uw
verzekeringsmaatschappij fors besparen. (vraag naar de voorwaarden).


Goed om te weten

U inversteert in een kunststof kozijn dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Inwendige versterkingen in de kozijnen
zorgen voor een hoge stabiliteit en langere levensduur. Al het hang en sluitwerk wordt in de rondomlopende staalversterking verankerd. Dit levert een bijdrage aan uw veiligheid
en de waarde van uw woning. En niet onbelangrijk: Uw nieuwe kozijnen vergen slechts minimaal onderhoud en is dus in de toekomst sneller te verkopen, want wie wil er nou geen onderhoudsvrije woning. Het is dus geen weggegooit geld, maar een investering in uw eigen huis, waarbij u uw inverstering (bij verkoop) met een verhoogd aantal procenten weer terug zult ontvangen.


Waarom EKN Kunststoftechniek?

*Duidelijke Garantie Overeenkomst
*Gedegen Plan van Aanpak
*Uitstekende Service
*Beste Prijs/Kwaliteitsverhouding! Het zal u verbazen wat wij hierin kunnen verschillen met andere bedrijven in Nederland!

Bekijk hier de informatie in PDF
Share our website